2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARADENİZ BÖLGESİ LİSELER ARASI YEMEK YARIŞMASI ...

Türk Mutfağı, Dünya Mutfakları arasında büyük bir öneme ve yere sahip olmasından ötürü her gün gelişen teknoloji ve tüketim ihtiyaçlarına cevap verebilir özelliğe sahip olmaktadır. İnsanların beslenme tercihleri sosyal medya etkisiyle yön değiştirmektedir. Bu ihtiyaçlara cevap verebilmek amacıyla gelişen teknolojiyi ve beklentileri de işimizin bir parçası haline getiriyoruz. Destinasyon koşulları gereği okulumuzda okuyan yiyecek içecek hizmetleri öğrencileri için dezavantajı avantaja çevirmek amacıyla, TAŞPAKON Federasyonu tarafından düzenlenen “Karadeniz İlleri Liseler Arası Yemek Yarışması”nda öğrencilerimiz edindikleri tecrübelerini sergileyeceklerdir.

Bu nedenle 19 Aralık 2018 tarihinde yarışmaya katılacak olan öğrencilerimiz için yapılacak olan uygulama sınavı ile yarışmaya hak kazananlar seçilecektir.

Şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

06-12-2018

Yayın: 06.12.2018 - Güncelleme: 17.12.2018 15:04 - Görüntülenme: 606