RİZE / İKİZDERE - Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Benim Amacım Var

Kişinin mesleği kimliğini belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Yaptığımız iş zaman ilerledikçe kişiliğimizi şekillendiriyor.

Bazı öğrencilerimiz küçük yaştan itibaren ne olmak istediklerini, hangi alanlarda çalışmayı arzu etiklerini biliyor.Bu konuda tereddüt yaşayan ki bu yaşlarda çok normal, öğrencilerimize ise Rehber Öğretmenimiz Güleser Yıldız'ın yaptığı yönlendirmeler ile öğrencilerimizi ne istedikleri konusunda düşünmeye teşvik ediyor, mesleki tercihini netleştiren öğrencileri ise hangi üniversitede okumaları, iş olanakları, çalışma alanları gibi konularda araştırmaya sevk etmeye çalışıyoruz. Bunun için 'Benim Macım Var' adlı çalışmamızda öğrencilerimiz arzu ettikleri mesleği okul panolarına belirtiyor, çalışma alanlarını araştırıyor.

Hedeflerini belirleyen öğrencilerimizdeki motivasyonu görmek bizleri mutlu ediyor.

10-03-202010-03-202010-03-2020

Yayın: 10.03.2020 - Güncelleme: 10.03.2020 12:31 - Görüntülenme: 269