Eğitim Şenliği - Hayat Boyu Öğrenme

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Şenliği, farklı öğrenim ve yaş guruplarındaki vatandaşların sosyokültürel gelişimlerini desteklemek ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla İkizdere Halk Eğitimi Müdürlüğünce tüm okulların katılımı ile İkizdere Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Şenliğine İkizdere Kaymakamımı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Kibaroğlu, İkizdere Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, İkizdere Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Öner,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fatma Kalemci, Daire Amirleri ve misafirler katılımı ile açılış yapılan  şenliğe ilgi yoğun oldu. Folklor gösterisi ve açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimiyle öğrenme şenliği başladı. Öğrencilerin ve kursiyerlerin çok farklı becerileriyle yaptıkları eserler beğeniyle gezildi. Yerinde uygulama ve gösterim yapılarak misafirlerde farkındalık oluşturulma çalışması yapıldı.

Okulumuz olarak "Canlı Ebru Performası", "Geri Dönüşümle Sanat", "Notalarla Dans", "Peçete Katlama", "Görsel Meyve Tabağı Hazırlama" ve "İşaret Dili Öğretimi" gibi faaliyetler yapıldı. Canlı ebru sanatı oldukça ilgi gördü. çocuklar tarafından en çok sevilen stand yiyecek içecek standı oldu.

06-12-201906-12-201906-12-201906-12-201906-12-201906-12-2019

Yayın: 05.12.2019 - Güncelleme: 06.12.2019 17:01 - Görüntülenme: 303