RİZE / İKİZDERE - Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Slogan Yarışması

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklâl Marşı'nın kabul edildiği 12 Mart günü, geniş kapsamlı programlarla kutlanması planlanmaktadır. Bu kapsamda 2021 yılında yapılacak olan etkinlik ve faaliyetlerde kullanılmak   üzere  "On Kıta Bir Vatan, İlelebed İstiklâl" teması belirlenmiştir. Bu tema çerçevesinde Milli Mücadelemizin amaç ve ruhuna uygun, İstiklâl Marşı Şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'un dizelerinde hissettiğimiz millî ve manevi ruhu yansıtacak ve yaşatacak şekilde okullarımızda COVID-19 Pandemisi de dikkate alınarak çevrimiçi slogan yarışması düzenlenmesi planlanmıştır.

Katılmak isteyen öğrencilerimiz ekteki şartnameyi ve yarışma takvimi dikkate alarak okul idaresine başvuruda bulunabilir.

Yayın: 16.02.2021 - Güncelleme: 16.02.2021 12:36 - Görüntülenme: 160