MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ENGİN EMEN, İKİZDERE İLÇESİNDE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN, Mart 2020 itibariyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin okullarından uzak kaldıklarını, kısa aralıklarla okula dönüş gerçekleşse de bunu salgın nedeniyle tüm zamana yayamadıklarını ifade etti. Bu uzun araya rağmen okullarımızın her an açılacakmış gibi hazır tutulmasının gerekliliğini vurgulayan Müdürümüz, Öğretmen ve öğrencilerimizin dönem arası tatiline girdiklerini ancak bu süre içerisinde de öğrencilerimizin bu süreyi verimli geçirmesi adına gerekli rehberliklerin yapılmasının önemine değindi. Salgın sürecinin yönetilmesinde tüm eğitim paydaşlarının büyük bir özveri ve gayret sarf ettiğini belirten Müdürümüz tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜNDÜZ'den de ilçede yapılan eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi alan Müdürümüz, kurum müdürlerinin istek ve görüşlerini de alarak toplantıyı sonlandırdı.

Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Yayın: 16.02.2021 - Güncelleme: 16.02.2021 12:27 - Görüntülenme: 160