Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli eğitim amaçları doğrultusunda; adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı sevgi ve saygının hâkim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALİTE’yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin, millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelerine dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: TÜBİTAK-BİDDB OYAK Matematik Yarışmalarında il 2.´liği, 4.´lüğü ve 5.´liği; Genç Kızlar Kros Yarışmalarında il 1.´liği ve il 2.´liği; Genç Erkekler Kros Yarışmasında il 2.´liği

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:00 - 15:30
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrencilerimiz için servisler bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her yıl bahar aylarında sportif etkinlikler, yarışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2017-2018, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Erasmus+ Projeleri 2017-2018 Bereketli Hilal-Gaziantep Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı: Yayla Turizminin Gastro Turizmi ile desteklenmesi projesi ile 2 hafta süreyle Macaristan hareketliliği 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı: Yayla Turizmi Gelenekselleşiyor projesi ile 2 hafta süreyle İsveç hareketliliği

Telefon - (464) 416-1006

WEB - https://ikizderefhtcpl.meb.k12.tr

Adres - Çarşı Mh. Ali Biberoğlu Cd. İkizdere / Rize

Toplantı Salonu :1
Yatakhane Koğuşu :2

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Adres - Çarşı Mh. Ali Biberoğlu Cd. İkizdere / Rize

Ulaşım Şehir merkezinden kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine ise 50 km uzaklıktadır.