EĞİTİM NEFERLERİ BELÇİKA'DA

Çok gezen mi bilir yoksa çok okuyan mı bilinmez.Her milletin kültürü yaşayışı dünyamız için büyük bir zenginliktir. Bizler de bunun bilincinde olarak bakanlığımızın desteğiyle oluşturulan erasmus projesini bir fırsat görerek bu uluslararsı düzenlenen projeye başvurumuzu yaptık.Başvurunun kabulünden sonra  Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Eda AVCI rehberliğinde 3 öğrencimiz Belçika'nın başkenti Brüksel şehrine doğru yola çıktılar. Bizlerle sevinçlerini paylaşmak için gönderdikleri fotoğraflardan anladığımız kadarıyla öğrencilerimiz staj faaliyetlerini büyük bir heyacan ve iştihayla yürütmekteler. Tüm bunların diğer öğrencilerimize de  motivasyon kaynağı olacağından hiç şüphemiz yoktur. Uzak diyalardaki öğrencilerimizin daha çok öğrenme arzusuyla  sağ salim gelmeleri dileğiyle......

07-06-202307-06-202307-06-2023

Yayın: 07.06.2023 - Güncelleme: 07.06.2023 16:46 - Görüntülenme: 152