Öğrencilerimiz Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasına Katılıyor.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması her yıl Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştirilmektedir. Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp, teknolojinin doğru kullanımının önemini vurgulamak ve daha güvenli, daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıklara karşı farkındalıklarını arttırmak amaçlanmaktadır.

Bu amaçla 12 AMP sınıfı öğrencimiz Muammer Hakan Üstündağ ile 11 AMP sınıfı öğrencimiz Onur Albayrak yarışmaya başvurdular. Kendilerine konuya gösterdikleri duyarlılık ve özgüvenlerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

19-04-202119-04-2021

Yayın: 19.04.2021 - Güncelleme: 19.04.2021 11:58 - Görüntülenme: 1395